Sátor épült a gyöngyösi rendelőintézet előtt

Sátor épült a gyöngyösi rendelőintézet előtt

A belépésre várakozó betegeket védi az őszi időjárás okozta kellemetlenségektől.

A Bugát Pál Kórház vezetése és a kórházparancsnokok együttműködésének köszönhetően október 15-én a rendelőintézet főbejárata elé egy 10x5 méteres, nyitott sátrat állítottak föl, hogy az a belépésre várakozó betegeket védje az őszi időjárás okozta kellemetlenségektől - erről adott hírt Erbeszkorn Tamás gyöngyösi újságíró híroldala.

Az intézmény kéri a betegeket, hogy a szakrendelésre érkezők a sátor alatt is tartsák a szociális távolságot, viseljenek szájat és orrot eltakaró maszkot, így érkezzenek a vizsgálatokra. A beléptetésnél a hőmérőzés, kézfertőtlenítés, továbbra is a rendelőintézet épületében történik.

A kórház köszöni a betegek megértését és türelmét, s egyben kéri, mindenki a számára megadott időpontra érkezzen. Sajnos még sok esetben megtörténik, hogy órákkal a kapott időpont előtt érkezik a beteg. Ez sem a páciensnek, sem az intézménynek nem szerencsés. Különösen az őszi, téli időszakban sok kellemetlenségtől megvéd, ha a betegek betartják a számukra megadott időpontra való érkezést.

Az intézmény kéri a betegeket, hogy az előzetes időpontkérést elektronikusan, kizárólag a kórház honlapján található felületen kezdeményezzék.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.20

Iszonyú a zsúfoltság az idősotthonokban - Orbánék sunyítanak

A vámpírkormány még a koronavírus-járvány idején sem képes helyet biztosítani az ápolásra szoruló időseknek. Oda jutottunk, hogy ma jó pénzért is nehéz idősek otthonába kerülni.

  • 2020.10.17

A Fidesz 5 főbűne Heves megyében

Nem csak helyi, hanem országos botrányok helyszíne is volt a közelmúltban Heves megye, és mindegyik mögött a Fidesz kisebb, vagy nagyobb, de mindenképpen aljas húzása állt. Visonta, Gyöngyöspata, Hatvan: kezdjük is a listát.

  • 2020.10.16

Nem hallgat a MÁV a civilekre, továbbra sem állnak meg az IC-k Hatvanban

Egyértelművé vált, hogy az utasok kéréseit továbbra is semmibe veszik.